Vimmatusti yritän saada jotain tolkkua tähän...

Kokeilen nyt alkajaisiksi laittaa muutaman kuvan kätteni töistä, ja palaan sitten myöhemmin astialle toivottavasti paremman ajan kanssa. Late 2 v. järjestää äippään liikettä, jottei pääsisi liiaksi jämähtämään koneelle... tai koruihin..!

231573.jpg

Nämä yläpuolella olevat ovat sterlinghopealangasta väännetyt. Niissä on aquan väriset 6 mm lasikuutiot ja oranssiset 6 mm kissansilmälasihelmet sekä hopeoidut pikkuhelmet. Korvakorukoukut ovat sterlinghopeaa. Riipuksen koko korkeus on n. 3,5 cm ja korviksien myös n. 3,5 cm ilman koukkua.

231596.jpg

Nämä korvikset on väännetty hopeoidusta kuparilangasta. Korvakorukoukut ovat sterlinghopeaa. Korkeus ilman koukkuja on n. 4,5 -5  cm.

231561.jpg

Yläpuolella olevan korusetin olen tehnyt lahjaksi. Siinä on vaalean sinistä mokkanahkanauhaa, sterlinghopealankaa, uritetut pienet hopeoidut metallihelmet. Helminä on savunsiniset 6 mm pyöreät fasettilasihelmet sekä riipuksena savunsininen lasilehti, väri ei tule valokuvassa oikeutetusti esille. Apilaa muistuttavat elementit olen vääntänyt hopealangasta itse. Korvakorukoukut sterlinghopeaa.