Muut asiat on nyt viime aikoina sotkeneet pahasti koruilua!!! :(  Mihinkään kovin pitkäjänteiseen värkkäämiseen ei oo arvannut ruveta. Ainoastaan on tullut koruja, joitten teon voi tarpeen vaatiessa jättää ihan kesken... :)  Etupäässä nyt on valmistunut itselle tai Pojalle, joka osaa näissä asioissa pitää puolensa ;D

Copper Square

671669.jpg

Taottuja kupari"neliöitä", hopeaa ja mokkanahkanauhaa. Kaulakorun lukko on kuparilangasta ja korviskoukut hopealangasta väännelty.

"J"

671662.jpg671663.jpg

"J" on menossa lahjaksi nuorelle miehelle!?? Ehkä?! Taottu kuparilaatta, lievästi taottu hopeinen "J" ja mokkanahkanauhaa. Tuplalukkona on taottua kuparia ja hopeaa.

Onnenpäivä

671660.jpg

Eräänä aamuna Poika valikoi hartaasti äidin picture jaspis -pussilla itselleen "onnenpäivää", tarkoittaen tietenkin onnenkiveä. Ikivanha uusintoina taas esitettävä teinisarja vähän sekoitti... ;) Olin todella yllättynyt, että valinta osui juuri tuohon kiveen. Ei siinä, kivi on kaunis, mutta että pieni poika tykkää siitä.....?!

Anni

671664.jpg

Halusin itselleni isopäisen suloisen enkelin (taas). Joten syntyi tälläinen söpöläinen, joka on Pojan mielestä tyttö ja nimeltään Anni. Vaikuttaisiko Puuha Pete-ohjelma mitenkään? Poika ilmoitti samantien haluavansa kanssa ison enkelin, mutta "vihleen". Niin syntyi Iina, jota Poika ei anna kuvata. On ollut valmistumisesta asti kaulassa, ja varjelee sitä niin etten vahingossakaan saa kuvaa. On kyllä oikeasti paljon kauniimpi, kuin mun Anni ;D Korussa oleva perhonen on liikkuvaa mallia, eli liukuu ketjua pitkin aina haluttuun kohtaan, tai sitten sen voi ottaa kokonaan pois.

Perhekoru

671666.jpg

Olen ihan hömppä näiden enkeleiden kanssa, tiedetään....! Tässä ihanan naivistisessa perhekorussa on suojelusenkeli jokaiselle perheenjäsenelle. Tuo "vihlee" tuossa on kuten Pojan Iina, paitsi että tällä on pienempi pää. Vihreällä on lasipää, muiden päänä on aragoniitti, turkoosin värinen jade, pinkin värinen jade ja ametisti. 0,7 ja 1 mm hopealankaa. Väilenkit on taottu.  Tämä on kyllä kaunis koru ranteessa, niin iloinen ja leikkisä. Enkelit on oikeasti mun mielestä suloisia isoine päineen :D  Mä sitten tykkään tästä itse! Tämän Perhekorun innoittajina toimivat kuten arvata saattaa, riipusenkelit Anni ja Iina :) 

Pikkasen muunneltu ja omaan perheeseen sopivan Perhekoru lähti jo maailmalle ja tietenkin kameran akkujen latautuessa. No luvattiin kyllä kuvaakin toimittaa, joten sitten myöhemmin siitä... ;D

Mutta......Palaillaan!