Ystävälle.... yhteen elämän tärkeimpään tapahtumaan...

101010

"Vanhaa roosaa ja hopeeta...  Pystyyksitä hopeeta mitenkään tummentaa?"...  Pystyy... "Ei sen tarvi niin kauheen mustaa olla... mutta sillai tummempaa kuitenkin..."  Niin.. ei vaadittu mustaa... mutta jätin kuitenkin niin tummaksi kuin tuli... Se jotenkin sopi noihin vanhan roosan sävyisiin simpukankuorihelmiin... ja foliosydämeen... Lamppuhelmestä puhumattakaan!  Noi kirkkaat saippuakuplan näköiset helmet oli jotain... En muista mitä ihan oikeesti... Tosi kauniisti näkyy saippuakuplamaisesti kaikki sateenkaaren värit!

Nuo kaksi lausetta kahdessa tekstiviestissä pisti myllyn käyntiin.... Tätä tein hartaasti! Koko ajan sommittelin mielikuvissani korua ystäväni kaulalle.... lisäsin ja poistin osia... Kunnes olin tyytyväinen mielikuvassa näkyvään kokonaisuuteen. Vaatteesta en tiennyt muuta kuin "vanha roosa"... Joten tein korun naisen, en vaatteen pohjalta...  Ja olisihan mun pitänyt tietää... ja ehkä alitajunnassa tiesinkin, että vaate on ihan häntä itseään...  ;)

Kaikki osat ovat olleet jo todella pitkään odottamassa... Juu... niinhän se on! Ne on odottanut sitä oikeaa hetkeä.. oikeaa tilannetta. Se oli nyt! :)

Kaulakoru on suunniteltu sellaiseksi monimuotojutuksi... Voi pitää helmiosan edessä... tai takana. Niin että ihana ruusulukko on jommalla kummalla puolella kaulan sivulla... tai sitten ruusu niskassa... Tai ilman tuota foliohelmen ketjua... tai ketju käännettynä tuonne ketjuosioon, foliosydämellä tai ilman... Rakastan vaihtelunmahdollisuuksia! :)

"Ei mitään... tää ei oo niin perinteisellä kaavalla muutenkaan..." Näin kuului vastaus mun kysymykseen sinisestä.... Vai niin... Tätä en voi sallia...

Jotain sinistä

Tarkoituksella kirkas ja bling. Ei ole mikään pakollinen jatke 101010-korulle, vaan ihan oma itsenäinen koru. Värimaailma mahdollistaa kuitenkin liittämisen kauniisti 101010-settiin. Sirut on rodoniittia. Mukana on akaattia?, simpukankuorihelmiä, strassirondelleja, hopeaa, lasikuutio... ja siniset on jotain, jota en taaskaan tiedä... Kauniin värisiä kuitenkin.. Sävy juuri oikea tähän vanhaan roosaan.... ;)

Kirkas lasikuutio on olevinaan ikkuna.... Menneeseen ja samalla kirkkaana auki elämälle... :)

Ja nyt... tiistaisen polvioperaation uuvuttama koipi pystyyn ja lepoon.... Vielä ei pelitä....

Palaillaan!