263174.jpg263171.jpg

Koruvaijerista tehty rannekoru. Tässä oon käyttänyt makeanveden nugetteja, helmiäisiä lasihelmiä, hopeoituja metallihelmiä, kirkkailta lasikuutioita, kirkkaita välihelmiä, kirkas/musta piparkakkupilarihelmiä (lasia). Toiseen päähän laitoin silmukkaan roikkumaan enkelin, jonka tein hopealangasta, kirkkaasta siipihelmestä, makeanveden nugetista ja päänä on hopeoitu metallihelmi.

263098.jpg

Nämä yllä olevat korvikset on väännelty sekä hopeasta että hopeoidutsta kuparilangasta. Soikeat makeanvedenhelmet ovat väriltään mauve. Helmissä oli niin pieni reikä, eikä mulla ole sitä semmoista reiänväljentäjää, joten käytin helmissä sitten 0,4 mm hopeoitua kuparilankaa. Muut vääntelyt ovat hopeaa, samoin korvakorukoukut. Uritetut metallihelmet ovat hopeoidut. Pihdeistä jää aina jonkunlaiset jäljet lankaan kun vääntelee, mutta toistaiseksi pieni rosoisuus vaan kiehtoo mua. :)

263094.jpg

Näissä korviksissa olen käyttänyt rubiininpunaisia kellokukkia. Väri ei tule ollenkaan tässä esille, eikä kyllä missään yrityksissäni...!

263090.jpg263091.jpg

Tämän sormuksen tein sormus/viinilasinmerkki -vaijerista. Käytin siihen kirkkaita välihelmiä, uritettuja, hopeoituja metallihelmiä sekä vaaleansinistä lasihelmeä. Tämä oli ihka ensimmäinen sormuskokeiluni... :)

263139.jpg

Tämä setti on tehty hopeoidusta kuparilangasta. Siinä on käytetty myös tummanruskeita, pitkiä puuhelmiä sekä pieniä, turkooseja lasikuutioita. Korvakorukoukut ovat hopeaa.

 

 

263193.jpg

Ylläolevat enkelit ovat menossa lahjaksi. Ne on tehty isoista kellokukista. Toinen on hopean värinen ja toinen kirkas. Molemmilla on siipinä huurrettu kulta -väriset lasihelmet. Päänä on kirkkaat fasettilasihelmet.

 

263143.jpg

Enkeleitä ei ole koskaan liikaa! Niitä on kaikkialla ja joka muodossa. Ja niitä pitää saada lisää! Minun heikkouteni? Tämä pieni enkeli on tehty hopealangasta, makeanveden nugetista, kirkkaasta, rosan värisestä enkelinsiivestä ja vaaleanpunaisesta lasihelmestä. Tämä on ihana....minusta.

231580.jpg

Nämä enkelit ovat hopealangasta, lasihelmistä, muovihelmistä ja metallihelmistä.

263144.jpg

Tämä pienen, pieni riipusenkeli on menossa lahjaksi jossain vaiheessa. Mekkona pieni kellokukka, turkoosi enkelinsiipi ja päänä hopeioitu metallihelmi. Vääntelyt hopealangasta.

263132.jpg263159.jpg

Nämä on tehty vähän niikuin pariksi toisilleen. Hopealangasta väännetyt korvanapit, siroissa hopeaketjuissa roikkuvat petroolinsiniset makeanveden nugetit. Kaikki metalliosat hopeaa. Riipuksessa hopealankaa ja petroolinsininen makeanveden nugetti. Luonnossa ovat tosi herkullisen näköisiä, ja yhdessä varsinkin.

263147.jpg263101.jpg

Nämäkin on tehty ikäänkuin pariksi toisilleen. Hopelangassa petroolinsinisiä makeanveden nugetteja, lasihelmi ja hopeoituja metallihelmiä. Nugettien väri on uskomaton! Ja enkeli, enkeli....

263141.jpg

263142.jpg

Sama koru taas kahdella tavalla kuvattuna. Kumpikaan ei anna ihan sitä kuvaa korusta mitä se luonnossa on, mutta sinnepäin. Koru on väännelty hopealangasta ja siinä on hopeinen jousilukko. Kaulanauhan takaosa on ruskeaa mokkanahkanauhaa. Helminä on aqua/turkoosi -väriset pienet ja vähän isommat lasikuutiot ja fasettilasihelmet. Riipuksena on kirkas/turkoosi  kukallinen litteä neliö jonka olen saanut tilaajalahjana. Tämä koru on menossa itsekin lahjaksi jossain vaiheessa.

 

Ja sitten vähän asian ulkopuolelta :

263184.jpg

Tämä laukkukoru on jo kiinnitettynä erään naisihmisen laukkuun ja maailmalla. Mutta pakko oli laittaa kuva! Luonnossa suoraan sanottuna upea. Siinä on käytetty muovihelmiä, helmiäissiruja, välihelmiä ja hopeoitua kuparilankaa.

 

Enkeleitä, niitä tulee jatkossakin olemaan jos jonkun väristä ja mallista. Ne on mun intohimoni. Niitä mä tungen jokaiselle halukkaalle ja niillekin, jotka ei niitä välttämättä niin halua mutteivat kehtaa kieltäytyäkään. :)