Oonko vähän hidas.... kuljenko vähän jäljessä...???!! Juu, varmaan!! :)  Korun nimi on jo joka tapauksessa eletty... Nythän voidaan sitten vaikka muistella! :)

Ihana Elokuu

1873482.jpg

Pimenevät illat, vesisateet ja syksyn kypsät marjat....  Korussa on käytetty harmaita lasinappeja, punaista aventuriinia ja hopeaa. ... niin ja vaijerissahan nämä....

Yllätyin oikein itekin kuinka hirmu hyvin nää sopi toisiinsa :) Livenä tää läikkyy ihanasti tuota pimeää vettä, jota oranssinpunaiset marjat pehmentää...

Ja kun kaikki piti tehdä niinä harvoina, hartaasti odotettuina sadepäivinä, kuvaaminenkin, jälki on vähän mitä on... Oishan niitä arskapäiviäkin ollu vaikka kuinka ja paljon, kesä kun oli. Jotenkin sadepäivänä kuvaaminen on näin Suomessa niin eksoottista!!! ;) ;)

Se siitä muistelusta... ;)  Naisella on oikeus vaihtaa mielipiteensä ja muistaa ja vaistota mitä milloinkin haluaa!! ;) ;)

Toisinaan kulkee ihan jälkijunassa ja toisinaan on sellainen veto päällä ettei omakaan järki kerkee mukaan... muista ny puhumattakaan. Välillä en havahtuisi vaikka talon seinä sortuisi ja sitten koittaa se hetki kun kuulen, nään ja vaistoan kaikki maholliset ja mahottomat... nekin joita ei oo vielä tehty tai sanottu tai ees aiottu tehä tai sanoo..... Uuh! On tosi helppoa olla Nainen! ;) ;)

Palaillaan! :)