En minä vaan mun varvas... :(   Hittolainen sentään! Ei riitä että blogeissa kommentoidessa en ilmeisesti muista painaa sitä ainoaa nappia, mitä pitäisi painaa, jotta kommentti tallentuisi, tai että sählään kun lähetän sähköpostia monella liitteellä eikä posti koskaan minnekkään lähekkään. Ei riitä ei. Sitä pitää sännätä kotonakin juoksuun väistelemättä huonekaluja, jotka ei edes oo mitenkään omituisessa paikassa just sillon.

Sitä kai ihminen alitajuisesti järjestää itselleen ohjelmaa, eihän olon ja elon helppoa tarvi olla. Riittää kai kun tietää että tunto pelaa!! :) Kyllä tunto pelaa, joo! No toivottavasti ei nyt heti tuu kuitenkaan pakkaset, kun en saa jalkaan muuta kuin varvastossut! Vois vähän tulla vilu!! ;D

Muutamat korvikset oon saanut väkerrettyä:

Clay

825992.jpg

Hopeaa ja niin suloista picture jaspista. Pinta on aivan kuin sileää savea... ettäs tykkäsin noista kivistä!! :)  Tuollaisia korviskoukkuja en ollutkaan vielä kokeillut tehdä. Niitä oli kiva nykertää ja ihan on tyylikkään näköisetkin!!! :)

Scarlett

826002.jpg

Nää on ihanat!!! Vaikka nyt ite sanonkin... mutta kun se on niin!! :) Korviksissa käytetty 0,4 mm ja 0,8 mm gold filled -lankaa, valkoisia mv-nugetteja, 6 mm swarobiconet sävyltänsä golden shadow ja sitten tuollaisia kullan-ruskean sävyisiä helmiä, jotka olen joskus saanut jostakin kiitoslahjana. Juuri nuo kiitoshelmet on näissä korviksissa ollut se koko jutun keskus! :) Tooosi kauniit helmet!

Ehkä tää fyysinen "tuska" kirvoittaa nyt sitten ennennäkemättömän kauniita koruja, tiedä häntä...! :)

Mutta.... Palaillaan! ;D