... sataa VETTÄ!!! Vitsi sentään! Vettä ei ookkaan satanu aikoihin..... varmaan yöllä viimeksi ja aamulla sitä sitten saatiin... taas! :) Oikeesti en valita, keli kun keli! Minkäs sille tekee.... :)

Prinsessat

1182309.jpg

Prinsessalle! Nää on klipsit, joita pienetkin prinsessat voi käyttää... Korviksissa on 4 mm fuksiat ja vaaleanpunaiset kristallibiconet ja ihanaiset vuorikristallinugetit. Lanka on hopeaa ja klipsit hopeoidut. Bling-Bling! :)

Sulava jää

1182312.jpg

Nämä säihkyvät, pienet jääkimpaleet valuttaa ihanan kimaltavia pisaroita! 6 mm kirkkaat swarot ja jälleen suosikkini.... ihanat vuorikristallinugetit hopealangassa (huolimatta kuvan kullansävystä!!!) Nämä säihkyy korvissa todella kauniisti! :)

DimGlow

1221536.jpg

Mv-nugetit ja hopeaa. Helmien sävyä en nimeltään muista, mutta sellaiset kauniin vaaleanpunertavat ne oli. Korviksissa on todella elegantti himmeä hehku. Ne ei kimaltele vaan hehkuu itsevarmaa tyyneyttä!

Kultainen päiväuni

1182313.jpg

Huono, huono kuva! Täällä on taas ollu Valokuvaaja Linssi vauhdissa....!! :) No, tässä on Päiväuni-korvikset tällä kertaa "kulta"langassa (eli GF). 6 mm turkoosin väriset swarobiconet ja 8 mm taivasjadee. Näissä on ihana merellisen turkoosi hehku ja kimallus!  Oikeasti kritallien ja jadehelmien väriero ei ollut noin silmiinpistävä, mutta Linssi on onnistunut tuomaan sen pienenkin eron ihan huomattavan esille!!! Taitohan se on kai sekin??!

Ne oli korviksia ne... mitähän sitä sitten seuraavaks tekis????? :o

Palaillaan! :D