Ja johtuu ihan oikeasti omenoista! :)  Siis en tietenkään oo vielä omia omppuja maistellu ihan sillei syömismeiningissä, makustellu vasta.... raakojahan noi vähän vielä on. :)  Koruiluun omenaiset tunkee kuitenkin jo tavalla tai toisella.....

Omppuviini (vaikka ensin luulin että Rosee....)

1857965.jpg1857970.jpg

Ihanaiset Helmiliinan mv-helmet väleissään hopeiset bali-kukkaset. Lukon vääntelin hopeasta by myself. Jatkoketjun päässäpä killuttelee 8 mm sileistä hopeahatuista kasattu omppu. Ompun sisällä on minitiuku (kai tää helinä ja kilinäkin joku addiktio on???!!) ;)  Jatkoketjun päähän, omenan viereen on väännelty toinen, pienempi koukku, jolla omenan saa kiinnitettyä ylemmäksi, eikä jatkoketju roiku niin pitkänä..... :)

Edit: Unohin mainita, jotta tän kaltaisen oon joskus joltakulta bongannu ja nyt viimemmäksi Outilta.. :)

Valkea kuulas

1857978.jpg1857982.jpg

Ihanan pienet (7x4 mm) opaliittiriisit (imit.????), 4 mm silver shade -swarot ja hopeiset bali-kukkaset, hopeiset 3 mm sileät helmihatut (Helmiliinalta), itse väännelty lukkokoukku ja hopeinen valmisketjun pätkä.... Siinä on Valkean kuulaan ainekset. Siis tää soppa onnistu jumalattoman hyvin.... vaikka se oonkin mää joka niin sanon ;) ;)

Ja hännässä riippuva kuulas....

1857985.jpg

Suloinen opaliittikyynel... vai pisaraksi tuota pitää sanoa? Minä sanon kyynel, se se on ja se on saanut hatukseen hopeaa.... ihana! :)

Valkean kuulaan korvikset

1857990.jpg

Ainekset on samat kuin kaulakorussakin, lisänä on vaan pitkästä aikaa hopeiset valmiskoukut. Noi 3 mm ihanat hopeiset hatut on jotain ihan uskomattoman suloista!!!!! Tänks Helmiliina! :)

Jotain muutakin on valmistunu, mutta olkoon tää omenapläjäys ittekseen.... Mulle on kyllä tullu äitini vika, en millään osaa päättää, kummanko laittaisin.... No reteenä likkana laitan sitten kaikki, joitten välillä valintaa käydään....  (ja nythän puhun tietty kuvista...)  ;) ;)

Sauna tuolla huutaa kurkku suorana, kun ei suomee ymmärretä, joten kaippas lähden kälppiin sitä kohen vermeitä vähennellen... :)

Palaillaan! :)

PS. Piti vielä sanomani, jotta noita ensimmäisen kuvan rasioita on tulossa Luminukkaan myyntiin......