Kun kohtalo pakottaa varvassandaaleilla kulkemaan, ei lumi ole haaveissa se ykkönen...! :) Mutta syksyn värileikkiä kyllä jo odotan ja innolla! Syksy on mielestäni kaikista kaunein vuodenaika. Siis tietenkin silloin, kun kesän vihreät lehdet eivät muutu suoraan kuolleen ruskeaksi! Siitä on leikit kaukana ihanuudesta puhumattakkaan... :(  Jospa nyt kuitenkin tulisi oikein kaunis ja hehkuva syksy, vaan ei sitä lunta ja pakkasta vielä, kiitos! :)

Lumi kuitenkin jo muodossa jos toisessa pyörii tämän naisen päässä. Yksi iso syy on kunnon kasvupyrähdyksen ottanut iki-ihana ja iki-vanha Lumimarjapensaani, jossa ensimmäistä kertaa on kunnolla silmin havaittavat marjat. Myrkylliset sellaiset, tiedän... Pensas, Poika ja muut lapset on jatkuvan valvonnan alla nyt marja-aikaan. Onneksi Pojan mielestä marjat on ällöttävän näkösiä! :)  Tämä myrkkymarjapensas marjoineen oli kuitenkin innoittajani:

Lumimarja

847559.jpg

Kukkanen on väännelty 0,8 mm hopealangasta ja siinä on lisäksi 8 mm valkoinen jadehelmi ja erikokoisia hopeahelmiä. Kukka roikkuu 2,4 mm hopeisessa papuketjussa. Koru on kaulalla todella näyttävä!!!   Korviskoukut on väännelty jälleen mulle uudella tavalla 0,7 mm hopealangasta. Koukuissa on kierteiden lisäksi pienen pienet hopeahelmet. Korviksien riipusosassa on 8 mm valkoiset jadehelmet ja erikokoisia hopeahelmiä. Siis korviksista tuli oikeesti ihanat... helpot ja hyvät pitää ja korvissa lisäksi tosi hyvännäköiset! :)

Lisäksi olen värkännyt tilaus-Perhekorun, josta tuli mielestäni kyllä ehdottomasti kaunein tekemäni perhekoru.

Perhekoru III

847565.jpg

Kuva ei taaskaan tee kyllä oikeutta tällekkään korulle!! :(  Välipalloina on 8 mm fluoriittihelmet ja tällä kertaa tilaajan toivomuksesta enkeleiden päinä on 6 mm hopeahelmet. Hopeapäät liittivät enkelit todella kauniisti korun muihin hopeaosiin! Luonnossa tämä koru on oikeesti kaunis, uskokaa pois! :)

 

Tälläisiä ihanoita olen saanut Mutsikalta

829715ur5.jpg

 

822882.jpg

Pupu-juttu varsinkin lämmitti mieltä ja vaikka varmasti tämän ovat jo saaneetkin haluan silti itse antaa tämän ihanan pupudiploomin

  • kaikille ihanille korukavereilleni
  • koko "paratiisin" porukalle :)

Palaillaan! :D