Tää vallitseva kelikin suuntaa ajatukset nukkuvaan aurinkoon...! Se on myös yksi mun suosikkikappaleista Nightwishin levyiltä. Läheiset sen tietääkin, mutta tietäkää tekin; minä tykkään Nightwishistä!! :) Tykkääminen ei lakannut vaikka Tarja porukasta poistettiinkin! Tarjaa voi halutessaan kuunnella muutenkin... tykkään siis siitäkin :)

Sleeping Sun on myös korun nimi. Koru on menossa lahjaksi nuorelle tytölle, jonka musiikkimausta en tällä hetkellä oo mitenkään varma, mutta jonka lapsuuteen Nightwish kuuluu :)

Sleeping Sun

1685451.jpg1685443.jpg

Korussa on Helmiliinan aivan huippuihanoita onyxriisejä, joissa on ihan mahtikiilto!!! Sekaan on pujoteltu 2 mm hopeahelmiä, 4 mm balin hopeakukkia ja 4 mm swaroja sävyltänsä black diamond. Kiilto ja kimallus on aikas ihanaa!! Nuo onyxit on niiiin ihanaisia, niitä ei voinut jättää taustaksi, vaan ne on vähän niinkuin pääosassa. Lukon vääntelin ja naputtelin itse 1 mm hopeasta. Koru on lyhyt, vain 37,5 cm, mutta onhan se aika pieni kaulakin mihin se on menossa :)  Vaikka nyt taas ihte sanonkin, mutta tästä tuli nätti!! :)

Jaa-a, tulipa todettua sekin, että musta on mulle ihan yhtä vaikee kuvattava kuin kirkaskin! Voitte uskoa, että monta räpsähdystä räpsähti, ja sittenkin nuin surkeat kuvat!! Kun on vaikeeta, on vaikeeta! Tää kiivailija melkein menetti järkensä noinkin nätin korun kanssa, kun se ei näytä ihteltään juur ollenkaan noissa kuvissa!!!

No, pannaan vaikka Nightwishin Wishmaster soimaan... eiköhän se tyynnytä!!! :)

Palaillaan! :)