Kamala miten kauan sitten oon päivitelly täällä mitään!!! Se on sitä ite tehtyä kiirettä! :(

Koruja olen vähäsen värkkäillyt, lahjoja ja tilaus-sellaisia yms.  Kaikista en oo onneton suhari kerinnyt edes kuvaa ottamaan. Ja nehän on jo menny.... :(

Joitain onnekkaita kuvattuja... tilauskoruja:

Varjo

1596284.jpg

Tässähän on ollut esikuvana Varjojen Yö -koru. Varjo-koru on kuitenkin ihan omansa vaikka tunnelma on esikuvan kanssa sama. Korussa on käytetty lasihelmiä, laavakivihelmiä, muskoviittiä ja syysjaspista. Helmet on solmeiltu vahattuun puuvillanauhaan. Niin ja tietenkin hopealankaa, josta metalliosat on väännelty ja kuvioitu. Hopeaa en halunnut tähän koruun patinoida, sopi jotenkin niin nätisti tuo kirkas. Riipuksena on iso laavakivikiekko.  Koko ihanuus on sitten kieputeltu harmaaseen ja mustaan organzanauhaan. Tästä korusta tykkään! :)

Musta kahvi

1596291.jpg

Savukvartsinugetteja, kahvijaspista, tiikerinsilmä, brontsiittia, kristalleissa kahta eri ruskean sävyä sekä musta timantti-sävyä. Helmien välissä harmaita/kirkkaita siemenhelmiä. Riipuksessa ihana hopeafoliokukka n. 27 mm sekä niitä kristalleja. Metalliosat hopeaa.

Tämän korun esikuvana oli Mocca. Musta kahvi on kuitenkin jotenkin aistillisempi, näyttävämpi kuin esikuvansa. Tätä oli ihana tehdä :)

Lähikuvaa riipustsydeemistä

1596292.jpg

Ja sitten se raikastus:

Freshness

1596320.jpg1596322.jpg

Tämän korun esikuvahan on ilman muuta Greengrass! Näyttävä Freshness on tehty arkikoruksi ja siksi halusin siihen pienen muuntelun mahdollisuuden: irroitettavan/siirreltävän riipusosan. Tää koru on raikas, uskokaa pois! :)

Lisää pitäisi herkkuja valmistua, ja vielä muistaa kuvatakin! Niin ja blogikierroksia en ole jättänyt väliin, enkä jätä, vaikken aina ennätä kommentoimaan. Huokailen ja henkäilen niiden ihanuuksien perään täällä ihan yksikseni. :)

Mutta kyllä tää tästä taas lähtee!

Palaillaan! :)