Ihan huvittaa tämä ihminen; koska en saa vielä tehdä koruja, niin päätin sitten eilen tehdä suursiivouksen helmille, langoille ja muille korutarvikkeille! :)  Järjestelin niitä varmaan 3 tuntia ja sitten pikkuhiljaa helpotti.  Yhden ainoan kerran mallailin valmiiseen korupiikkiin yhtä enkeliaihiota, muuten ainoastaan keskityin järjestelemään :) Ihan hyvää se teki! Kyllä ihminen on ihan hassu!

Inkun neuvoilla olen päässyt aika mallikkaasti eteenpäin :) Tulppia ei vielä ole korvissa, mutta nyt toteutin sitä vimmattua helmien hipelöintiä ja  täytyy sanoa että se oli kyllä tehokasta! :)

Sohvallakin olen ollut korujen suunnittelupuolella, mutta totuuden nimissä täytyy sanoa että kaikki suunnitellut eivät kyllä ole toteutettavissa, ainakaan näillä näpeillä! :) Mutta kivaa sekin on ollut!!

Ja kuten jo kerroinkin, tilattu on tulevaa ajatellen ihan kiitettävästi ;)  Lähes joka päivä on joku pussukka tullut, paraana päivänä kaksi (*kauheeta*) ja huomenissakin pitäisi ehkä vielä kaksi tulla :o  Kuun puolen välin jälkeen viimeistään pitäisi tulla sitten vielä yksi (*oikeesti kauheeta*) ! Näin kirjoitettuna se näyttää paljon kauheemmalta kuin tosiasiassa onkaan :)

Mutta iloisena ollaan; käsi tuntuu hyvältä, korumateriaalia on odottamassa, ideoita muhimassa...niin ja jokunen korutilauskin odottelee koruilulupaa...! Vau, vielä kun jaksais vähän odottaa!!!

Palaillaan!