...kelit nimittäin! :) Nämä vähän viileämmät kesäkelit sopii mulle! :) Kyllä se lämminkin sieltä vielä tulee, ku ei tulis liika lämmin ;D

Viikonloppuna en saanu ku muutaman hassun korun väkerrettyä, niin on ollu muuta meininkiä :) Tai kuuma... ;) Lauantaina Poika riehui uima-altaassaan ja pelasi nurmikolla palloa sellaisella antaumuksella, että ihan heikotti kattellessa! Sitä riemua oli silti ihana katella! :) Illalla sitten Poika nukahti lähes ennen kuin kerkisi kunnolla edes istualleen :) No varmasti väsytti!   Mutta aikaansaanoksia :

Gold Wing

654006.jpg

Halusin vanhaan pronssiseen nilkkaketjuuni uuden riipuksen aurinkoisen kesän kunniaksi. Mulla kun tuo pronssi muuttuu ikäänkuin kullan väriseksi, pujotin 0,8 mm gold filled-lankaan pienen meripihkan värisen enkelinsiiven, ison punakullan värisen enkelinsiiven ja pari kullattua kalottia perhosen muotoon. Tämä on luonnossa aika näyttävä yhdistelmä ja perhonen kimaltelee auringossa kivasti :)

LakeTwins

654008.jpg

Jostain syystä näistä on tullut mulle alunperinkin mieleen keskisuomalainen järvi, jossa on lumpeita. 0,7 mm hopealangassa pienet enkelinsiivet sävynään kirkas peridot. Hameena on vaalean safiirin väriset 8 mm lasisydämet ylösalaisin. Koristeena on hopeoidut kalotit. Päänä on sitten 4 mm kirkkaat särölasihelmet. Koukut väännelty 0,7 mm hopealangasta. Uskotteko, jos sanon näiden olevan korvissa uskomattoman kauniit, lähestulkoon näyttävät???? Kuvaan en saanut vangituksi (minä...??!) sitä vesimäisyyttä, mitä nämä oikeasti kimaltelee... siis lähes liplattaa! :)

Mutta nyt rupeaa olemaan tietyn kokoinen hopea loppu ja sitä tarttee saada lisää :)

Palaillaan!