Kyllä tämä netti on melkoinen juttu! Eilen kävin Sannan sivuilla myötäelämässä kun Sannan "vauva" on oksennustaudissa. Viime yönä meidän "vauva", Poika reilu kaksvee tuli kovaan kuumeeseen ja oksensi. Nyt ei kuulemma ole paha olo, mutta korkeahko kuume :(  Tuolla se pieni nyt katsoo rauhassa piirrettyjä, Mikki Hiirtä tottakai!!  Siis oksennustautitartunnan voi saada myös netin kautta!!! ;)  *no jokehan se oli!*  Pienen sairastaminen (pienikin) tuntuu niin surkeelta, kun pikku potilas on niin urhoollinen!! :(

Korurintamalle:

437236.jpg 

Tämä enkeli on tilattu jo n. kuukausi sitten, heti ranneleikkauksen jälkeen! Arvata saattaa mikä polte tämän tekemiseen on ollut :)    Ensimmäisten joukossa tämä sitten valmistuikin. Tai puuttuu tästä vielä remmi, mutta en ole vielä päättänyt laitanko enkelin hopeaketjuun vai nahkanauhaan. Jäi vapaat kädet päättää :)    Toivottavasti tilaaja tykkää tästä itse enkelistä yhtä paljon kuin minä ;)

Helmana on tumman ametistin värinen lasihelmi, kultaiset siivet, päänä kirkas 6 mm särölasihelmi. Niin ja hopeoidut kalotit. Lankana on 0,8 mm hopealanka.

Ei mutta, nyt lasta hoitamaan ja mahdollisesti hieman myös koruilemaan :)

Palaillaan!