Halusin nimetä tämän postauksen erään äskettäin valmistuneen tilauskorun mukaan. Tämä koru on tärkeä myös minulle vaikka onkin toisen... :)

LifeTimeDance

544638.jpg

Tätä oli ihana tehdä! Olen väännellyt sen 1,5 mm hopeasta ja lievästi naputellut. Lukko on myös 1,5 mm hopeasta taottu. Nauhana on musta 2 mm mokkanahkanauha. Itselläni oli tehdessä ajatus ja pieni toive että tämä ei aukeaisi juurikaan muille kuin tilaajalle!! Muille haluaisin tämän näyttävän hassulta abstraktilta vääntelyltä. Riipus on aika kookas, ilman kiinnityslenkkiä n. 5,5 cm.

 

Susa-kännyenkeli

544644.jpg

Enkelillä on tummanruskeat letit, kullatut kalotit, iso kellokukka (AB) hameena ja 15 mm kirkas ametistisiipi. Päänä on kirkas 6 mm särölasihelmi. Kiinnikkeessä on kirkkaan ametistin värisiä 6 mm helmiä hopeoidussa 0,8 mm kuparilangassa. Tämä on varsinainen söpöläinen luonnossa!!

ÄS

544640.jpg

Säädettävä sormus on väännelty 1 mm hopealangasta kokonaan. Itse kiemuraosuus on vain osittain taottu, ÄS on taottu kokonaan.

GreenDream

544648.jpg

0,7 mm hopealangassa on 6 ja 8 mm aventuriinihelmiä sekä 6 mm kirkkaita swarovskibiconeita. Lisäksi riipuksena on  enkeli 6 ja 4 mm kirkkaista swarobiconista, siipenä 7 mm kirkas pikkusiipi.

IcyRed

544646.jpg

0,8 mm hopealangassa on 10x8 mm fasettihiotut karneolinugetit (ihanat) ja kirkkaita 6 mm swarobiconeita. Myös tässä on kirkas swaroenkeli, kuten edellisessäkin rannekorussa. Tähän haluttiin säihkettä ja ranteessa tämä totta vie säihkyy suloisesti. Tässä on jäinen säihke... GreenDream on paljon hillitympi, joskin ranteessa suorastaan upea!

Muoks: 20.38 rannekorujen lukot on väännelty 1 mm hopealangasta....

 

Tälläisten parissa olen viime aikoina pyörinyt...  Nämä oli kaikki tilauskoruja ja näitä oli jotenkin todella ihana tehdä. Oli vain jotain pohjatietoa, muuten sai toteuttaa itseään ihan kympillä, se tuntui kivalta. Kiitos!