Harmittaa niin vietävästi, kun sitten yön aikana käsi kipeytyi oikein kunnolla :(    Ei pitäisi kuvitella ittestään liikoja, edes yöaikaan....!

402965.jpg

Raukka-Nalle kuvaa oikein hyvin aamun tunnelmia...!

No mutta nyt ollaan jo tehon piirissä eikä tunnu ollenkaan niin inhottavalta :) Seikkailin teidän toisten sivuilla aamulla ja aamupäivällä ja Papen tamppoonijuttu pelasti kyllä päivää. Ehkä olin vaikuttavan aineen tehon piirissä jo silloin, koska meinasin vaihteeksi tikahtua nauruun!!

Ja kuten jo kommentoin tuonne edelliseen postaukseenikin, teidän kaikkien kannustavat kommentit ovat auttaneet ja auttavat suunnattomasti himon iskiessä. Käyn kurkkimassa ja hiplaamassa helmiä ja lankoja ja ihan kämmenet hikoo kun ei voikaan mennä sen pidemmälle ;)  Heh, no ehkä vähän liioitellen... Mutta aivan selvästi olen koruilusta tullut riippuvaiseksi :)

Okei, jospa lähtisin kahvia keitteleen; kaataisin kaikki vedet pitkin pöytää ja lattiaa, kahvimitta vähän tärisisi ja suurin osa kahvinpuruista olisi pöydällä.... No sitten vähäksi ajaksi hermostuisin, rauhoittuisin ja koko homma uudestaan kunnes leikin välinpitämätöntä ja onnistun! Nämä kahvit maistuu hyvältä, kun on tehnyt töitä kupillisen eteen! Äh, taas mä liioittelen... näinkö mä nyt sitten viihdytän itseäni? Säälittävää, mutta hauskaa :)

Palaillaan!