Nyt on vähän väsy olo, kun eilisiltaiset korukutsut on ohi.... Niitten kanssa oli aikamoinen tohina valmisteluissa ja semmosissa, en olisi etukäteen osannut arvata! Kutsut on  kiva idea! Oli mukava ilta! Toivottavasti vieraillakin...! :)

Joitain aikaansaannoksia, näistä ei oo ollu aikaisemmin kuvaa:

Icy Laila

572943.jpg

Kuva on taas niin hämärä ja pimee... koru on kuitenkin itsessään ihanan jäisen lilahtava. 0,7 mm hopealangasta väännettyyn ympyrään on pujoteltu 4 mm lilan värisiä lasihelmiä ja 8 mm kirkkaita särölasihelmiä. Lilassa mokkanahkanauhassa on 1 mm hopealangasta väännelty lukko. Idean tähän sain Sirpaleen swaro-kranssista.

70's

573168.jpg

Nää on jotenkin niin seitkytlukulaiset.... 0,7 mm hopealankaa, 4 mm hopeahelmi ja hopeiset kukkalinkit.  Näiden pienempi versio on .....

Little Ones

573171.jpg

Eli 0,7 mm hopeaa ja hopeiset kukkalinkit näissäkin :)

Sitten Teräspallot

573153.jpg

Koukut ovat 0,7mm hopealangasta, muuten lanka on hopeoitua kuparia. Hopeoidut helmet. Epäjaloisuuttaan häpeilemättömät korvikset ovat hyvin näyttävät korvissa. :) Ja kevyet!! :)

AngelDrops Ice ja Hot

573176.jpg572948.jpg

Tämä "kylmä-kuuma" enkelipari on luotu 0,7 mm hopealankaan pujotelluista 4 ja 8 mm kirkkaista fasettihiotuista lasihelmista, hopeoiduista kaloteista ja turkoosin ja punaisen värisistä 10 mm enkelinsiivistä. Enkelit roikkuvat ohuessa hopeaketjussa. Aikas kimmeltäviä tapauksia...! :)

Ja sitten ruuan laittoon ja Pojan kanssa pihalle päätä tuulettaan :D

Helmeillään!!!!