Odotan innolla elokuun ihanoita lämpöisiä, samettisen pimeitä iltoja! Aivan ihana istua terassilla takkatulen loimossa kaikki se suloinen pimeys ympärillä... No pimeetähän jo alkaa illalla olla, mutta ei suloisen lämpöistä! Tässähän voi melkein iltaöisin lauleskella Hallikaisen suulla "... kuurankukkasia piirtelen mä ikkunaasi sun...." tai jotain sinne päin :)

Kuurankukka

1709499.jpg1709502.jpg

Jestas kuinka ihastuinkaan noihin Esteriinan suloisiin 8 mm kirkkaisiin hopeafoliohelmiin! Ne on ihanoita!!! Niin kuuraisia! Foliohelmien sekaan on pujoteltu 6 mm kirkkaita lasihelmiä. Joka välissä on lisäksi kirkas, hopeasisusvälihelmi. Riipuksena on ihanainen kirkas foliokukka, kokoa melkein 30 mm, hopearipustuksella. Ai niin, lukkokin on hopeasirkka. :)

Confiance

1709507.jpg1709511.jpg

Tämä on kaason korusetti. Kaulakorussa on tumman ruskeita 6 mm swarovskin helmiäiskristallihelmiä, 4 mm swarobiconet montana blue, balin kukkarondellit ja 2 mm hopeahelmet. Balin salpalukko ja riipuksena Balin ihanainen iso, harjattu sydän.

Rannekorussa on ihan samat zydeemit, paitsi että ruskeat helmiäiskristallit on 4 mm. 

1709537.jpg

Setin korvikset on samaa kamaa; 6 mm helmiäiskristallit, 4 mm swarobiconet, balin kukkarondellit ja ne pienet hopeahelmet. Koukut vääntelin itse ja niissäkin on ne biconet ja hopeahelmet. Nää on tosi nätit korvikset.... näyttävät, mutta kuitenkin sirot!

Muutenkin koko setti on aika siro ja silti huomattavan näyttävä! Huomaako, että oon vähän testaillu itteni päällä vessan peilin edessä...!!??? Kaulakorun riipuksen voi irroittaa ja tilalle voi laittaa "arkiriipuksen". Sellaista siihen jo vähän mukaan duunailin.... mutta onnistuin rikkomaan todella kauniin sodaliittiruusun!  :( Samperi sentään että ketutti!!!!! No ehkä mä keksin sitten jonkun muun....

Vaan tässähän tämä tämänkertainen purskaus! :)

Palaillaan! :)