Eilen oli korvispäivä! Sellaisena päivänä ei pysty luomaan mitään pitkäjänteisempää :)

Pojalle tuli kuume lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ei mikään flunssa tai muu sellainen, koska oli vaan suht kovassa kuumeessa, ei nuhaa, yskää tai mitään muutakaan. Eilen ei varmaankaan enää ollut kuumetta (ei antanut mitata), mutta illalla vasta oli niinkuin normaalimman oloinen.... :)

Joten siinä ei oikeastaan isompaan korupuolella kyennyt....

Kastehelmi

506516.jpg 

Kastehelmessä on Gold filled-lankaa, kullatut kalotit ja 6x4 mm vaalean safiirin siniset oliivilasihelmet. Luonnossa todella raikkaat! :)

OldTime

506517.jpg

OldTime on tehty Gold filled-lankaan, kullatut kalotit ja 8 mm vanhan kullan/pronssin väriset helmet. Helmet ovat siis oikeasti vaaleammat kuin kuvassa.En tiedä mitä materiaalia helmet ovat. Olen saanut ne jossain vaiheessa Villihelmestä kiitoslahjana. En tiedä mitä ne ovat, mutta mielettömän upeita helmiä kuitenkin. :) Näissä korviksissa hehkuu jotenkin sitä menneen ajan tuntua :)

Savupallot

506518.jpg506519.jpg

Nämä Savupallot on tehty ihan omiin korviin. Oon haaveillu näistä jo pitkään..... Pallot ovat 12 mm savukvartsihelmet, joita koristamassa hopeoidut kalotit. Lankana 0,7 mm hopea. Siis nää on ihanat!!!!!!

Fiona

506515.jpg

Tässä on pääsiäislaunantaina 0,7 mm hopealangasta väännelty perhonen Fiona.  Kokoa Fionalla on n. 3 senttiä yläsiiven kärjestä alasiiven kärkeen.  Tämä oli ihan pakko tehdä, vaikka olisi ollut muitakin kiireitä :)