Ihmisen tärkeimpiä asioita on vesi! Ja aivan alkumetreiltä lähtien... :) Juu, ja en tarkoitakkaan nyt vesisadetta tai järvee tai merta... vaan yleensäkin vesi. Vesi näyttelee tällä hetkellä mulla niin isoa osaa arjesta ja juhlasta, että tunkihan se postauksenkin tähdeksi! :)

Jääkylmänä

1913263.jpg

Helmiliinan hopeiset, sileät helmihatut yrittävät teuhakkaasti lämmittää vuorikristallinugetteja. Onnistumatta... Tässä on jää kylmänä! ;D

Ja sitten.... se on

Sees

1913283.jpg

Tää vois olla vaikka äksy syksymeri sävynsä ja läikkeensä vuoksi, mutta mulle tää on jotenkin niin seesteinen...! Tässä on jotain perirauhoittavaa... :) Vettä tää kuitenkin on!  Harmaata lasia ja hopeaa... Ettäs tykkään noista Esteriinan 8 mm lasinapeista!

Muutenkin tykkään lasista, se on verrattoman raikas, tyylikäs ja ihanan monimuotoinen, näyttävä materiaali. Olen täysin kaikkiruokainen helmien suhteen, mutta jotenkin se lasi kuitenkin vaan eniten viehättää...!  Yhdistelen myös lasia surutta kaikkien, "kalliidenkin", kanssa, eikä ne mun mielestä juuri riitele keskenään! Päinvastoin! :)   Niinhän se menee, että yhden rihkama on toisen aarre! :)

Jaa-a ja näinhän saatiinkin vesi ja lasi..... vesilasi! Taidanpa taas lähtee juomaan..... On se kumma että melkein elämän ehtoopuolelle pitää päästä että ymmärtää opetella juomaan! Siis vettä! :)

Palaillaan! :)