Kuka tai mikä kenellekin on aarre.. Mulle aarre on ehdottomasti tuo Poika, ihan kaikissa olomuodoissaan! Aarre se on kaikkien niiden hirmujen taistelujenkin keskellä...

On rasittavuudestaan huolimatta ihana huomata kuin julmetun vahva tahto ja itsetunto Pojalla on! Oon onnellinen, vaikka vääntöä tulee näköjään olemaan koko ajan enemmän ja enemmän.... kun äidinkään tahdossa ja itsetunnossa ei juurikaan oo moittimista... Tai toki moittia voi, ja moni moittiikin ;) 

Äidin tahto ja itsetunto kyllä punnitaan siinä kuinka tomerasti jaksan pitää pintani Pojan kaikkien vaatimusten ja tahtomisten ja ei-tahtomisten edessä. Tempperamenttikin meillä on yhteistä, joten meitä olisi varmaan sivullisen hauska seurata...! ;) ;) Mun aarteeni!

Kaisarion (Kleopatran aarre)

1889425.jpg1889556.jpg

Kaisarion on tehty suorakaiteen muotoisista, uskomattoman upeista abaloneista , kuparista ja 4 mm swarobiconeista sävyltään golden shadow.

Niin, onhan nää korut ja kaikki koruiluun liittyväkin mulle suoranaista aarretta!!! Koruista en saa tarpeekseni.... kenenkään koruista, helmet ja muut koruvehkeet suorastaan syyhyttää sormia ja tuo jo pelkkänä ajatuksena hymyn huulille...! Puhumattakkaan teistä kaikista korukavereista... te vasta aarteita oottekin!!! :) :)

Mutta... taas jatketaan.... vastauksien miettimistä miks... mutta miks.... onko ja miks on -kysymyksiin... :) "En tiedä" ei kannata vastata kun seuraava kysymys tulee salamana: "Mikset tiie?" ;)

Palaillaan! :)