... aiheuttamista välttääkseni laitan näitä aarteitani jaksoissa julki... :)

Amanda

1089647.jpg

Herkkää, herkkää!! 6 mm vaaleanpunaiset kristallibiconet yhdistettynä aivan ihaniin 12 mm kukkalamppuhelmiin. Koukut on väännelty hopeasta. 

Isabel

1089635.jpg

Ylellisen ihanat Isabel-korvikset on yhdistelmä Swarowskin 6 mm kristallibiconeja (sävy golden shadow) ja upeita n. 12 mm kukkalamppuhelmiä. Lamppuhelmien sisällä kimaltelee kulta ja päälle on muotoiltu kohokukkia.  Koukut on hopealangasta. Nää korvikset säihkyy ihanasti! :)

Maud

1089640.jpg

Hopealangasta väännellyissä koukuissa roikkuu ihanaiset n. 15 mm sydämet. Sydämet on kirkasta lasia, jonka sisällä on musta "folio". Sisällä on myös kultahippuja siellä täällä. Päälle on muotoiltu lasista ihanat kohokukat. Nää on luonnossa TODELLA suloiset! :)

Cilia

1089645.jpg

Nämä herkut roikkuvat gold filled-langasta väännellyissä koukuissa. Ylelliset, ihanat!!!! Helmet on kooltaan n. 10 x 16 mm. Kirkasta lasia, jossa sisällä ihana vaalean vihreä "folio". Myös näiden helmien sisuksissa on kultahippuja tai oikeammin kultaviiruja ja päällä noi ihanat kohokukat. Nää on KAUNIIT korvikset! :)

Rakastan, rakastan, rakastan

1089724.jpg1089730.jpg

Korun kolme hehkuvan punaista hopeafoliosydäntä kiidätti mieleen ammoisen tangokappaleen, josta korun nimikin juontaa. Korussa on 8 mm karneolit, kullan sävyiset hopea- tai kultasisusvälihelmet sekä sitten nuo ihanat 15 mm hopeafoliosydämet. Sydämien sävy on ihan mielettömän ihana, ei yhtään oranssiin päin vaan ihan aito punainen.... veren sellainen. Lukko ja kiinnityshelmet on GF:ää. Tää on aika näyttävä koru luonnossa, se ihan hehkuu!! :)

Lisätty 29.11.07 klo 10.13: Rakastan, rakastan, rakastan -korun muodossa on vaikutteita Julian ihanasta Rakas -sarjasta. Unohdin mainita... :)

Helene

1089660.jpg

Helenessä on samaa kukkalamppuhelmeä, kuin Amandassakin. Näissä helmissä on sisällä niin kukkia, lehtiä kuin kultaakin! Todella upeita!!! Helmien välissä on kirkkaita hopeasisusvälihelmiä. Helenen keskushelmenä on 15 mm violetti hopeafoliosydän. Hopeinen salpalukko on itse tehty. Tämä koru on ihan järkyttävän kaunis luonnossa, eikä tässä voi omakehu haista, kun helmet sen kauneuden tässä luo!! :D :D

Klaara & Elviira

1089677.jpg1089680.jpg

Yhdessä viihtyvät sisarukset Klaara ja Elviira pärjäävät hyvin myös itsekseen. Tässä korussa on siis kaksi koru yhdessä. Klaara on tehty 6 mm musta kivi-helmistä ja upean upeista 16 x 11 mm kokoisista kukkalamppuhelmistä. Helmet on kirkasta lasia ja sisällä on musta "folio" sekä mm. kukkia, lehtiä ja kultaa. Lukkona on ihan tavallinen 8 mm hopeinen jousilukko.... kun on kyse isosiskosta... ;D  Elviirassa on 6 mm musta kivi-helmiä ja vaaleanpunaisia hopeasisusvälihelmiä sekä lukkona hopeinen 6 mm "pikkusisko"-jousilukko. ;D Tää on kaunis koru niin yhdessä kuin erikseenkin, vaikuttava suorastaan!

Ksenia I

1091786.jpg

Ksenia II

1091789.jpg

Kseniat on n. 21 x 21 mm kokoisia hopeafoliomeritähtiä yksikertaisissa hopeaketjuissa. Ihanan näköisiä kaulalla ihan ohuessa ketjussa! Meritähdet on todella kauniita!!!

Inez

1091788.jpg

Välimeren turkoosin värisen lasisydämen sisällä on ihastuttavia kultahippuja ja päällä suloiset kohokukkakuviot. Luonnossa sydän on kuin vettä, ja kukka ikään kuin kelluu kirkkaan veden päällä. Ihana kimallus! :)

Nämä, jos mitkä on mulle niitä aarrekoruja!!

Nää ihanat lamppu- ja hopeafoliohelmet on Lady Shinen maahantuomia ja niitä saa nettikaupasta vuodenvaihteen jälkeen.

Nyt lähden näitä ja muita aarteitani hypistelemään pimee ilme naamallani... onnellisena!

Palaillaan! :)