... niinhän tää melkein on! Oon hulluna sormuksiin, muun muassa :) Ja varsinkin tähän malliin. Jokainen, joka on mun blogia seurannut on enemmän kuin tietoinen kyseisestä intohimosta!! ;D  Mulla on ollut tänään oikea sormusten päivä!! Monta tilaussormusta ja yksi ihan oma...

Sormustenpäivän -paraati, olkaa hyvä

657707.jpg

Asettuivat ryhmäkuvaan iloisesti hälisten :)

Dream

657687.jpg

Millisestä hopealangasta kieputeltu ihanuus, jossa kivenä 12 x 12 mm botswana-akaatti. Ihanan utuinen kuvio kivessä, kuin unta :)

Venus

657689.jpg

Niinikään millisestä langasta ja saman kokoinen botswana kuin edellisessäkin. Ja aivan selvästi Venus venyttelee jumalaista vartaloaa kiven kuvioissa, eikös ?! :)

Illusion

657691.jpg

Kaikki samaa kuin edellisissä, ainoastaan botswana on ihanaisen vaalea. Kivi on kuin utuinen haavekuva :)

Chocolate

657692.jpg

Tämä on kieputeltu puolipyöreästä 1,5 mm hopealangasta niin kuin väärinpäin. Kivenä on 12 x 12 mm picture jaspis. Herkullisen suklainen! Ihan oikeasti kivessä on myös sellainen vihertävä kohta, joka ei mitenkään erotu tässä kuvassa, simpura :(

Suokukka

657701.jpg

Omani Suokukkani on kieputettu puolipyöreästä 1,5 mm langasta väärinpäin. Ja kivenä on picture jaspis. Ihanan soinen...!  Tällä kivellä oli nimi jo nauhan saavuttua Satuhelmestä. :) Tuo punainen läikkä on jotenkin niin parasta tässä! ;)

Suorastaan rakastan tätä sormusmallia, jonka kantaäiti (mulle) löytyy Tiinan blogista!!!  :) 

Ei mutta, nyt sormusrouva vaikenee.... Hyvää Ötyä!!!

Palaillaan!