... siis koruja! :)

Katriina

1089618.jpg

Näissä on GF-langassa 6 mm swarot. Säihkyy todella kauniisti korvissa heilahdellessaan. :)

Emilia

1089629.jpg

Emiliat on oikeet prinsessa-korvikset! Säihkettä ja sähinää piisaa! Hopealangassa 6 mm kristallit ja pienet hopeahelmet.

Varpu

1089634.jpg

Nää on sellaiset "testi"korvikset.... kokeilin saisinko mitään tuollaista onnistumaan. Joo, ja tykästyin näihin tosissaan. Tosi sirot ja ihana välke pisaroiden heiluessa vapaasti. Hopeaa ja lasipisaroita. Söpöt luonnossa! :)

Amanda

1089633.jpg

Hopealankaa ja ametistin miniovaalit. Pitkään mietin... ja mietin aina vaan, jotta pitäisikö nää patinoida..?! Jotenkin olis sellainen tunne että nää tarttis vähän jotain jälyyttä... No katotaan. :)

Jemina

1089701.jpg

Jemina on koruvaijeriin pujoteltuja 8 mm picasso jaspista ja kullansävyisiä lasivälihelmiä. Keskushelmenä on Luxoniasta kiitoksena saatu ihastuttava kullanvärinen kukka"helmi". Muut metalliosat ja lukko on GF-kamaa.

Lempi

1089707.jpg

Lempissä on 8 mm mustikkakvartsia, joka on lasia, kirkkaita hopeasisusvälihelmiä, hopeaa ja Esteriinan kiitossydän. Sydämen saa irti, jos haluaa pitää pelkkää kaulanauhaa...

Ulpu

1089703.jpg

0,5 mm erikoisen vihreään vahanauhaan on solmeiltu 8 mm helmiäislasihelmiä, viritelty omatekoinen hopeinen salpalukko ja kiinnitetty irroitettava sammaleenvihreä lasisydän. Siitä tuli sitten Ulpu. Oikeasti luonnossa kaunis! Mä nyt en näitä kuvia saa oikeestaan ees sinne päinkään, mitä nuo korut on oikeesti...! :(

Kanerva

1089714.jpg

Tämän korun varsinainen Tähti on ihana kanervan värinen hopeafoliosydän. Kaulanauha on tehty 4 mm brontsiittihelmistä ja burgundin sävyisistä siemenhelmistä. Niin ja hopeaahan tuossa on myös. Tää on kaulalla ihanan eleetön ja konstailematon, mutta jotenkin niin itsevarma koru! :)

Solja

1089748.jpg

Solja solisee suloisena purona siitä samaisesta lasisesta, mutta nyt 6 mm mustikkakvartsista ja kristallibiconeista luotuna. Kaulan sivulle asettuva sininen ovaalilätkä on helmiäistä. Helmien välissä on kirkkaita hopeasisusvälihelmiä. Ja hopeaa... 

Henriikka

1089711.jpg1089712.jpg

1089630.jpg

Aarrekoru AAA:lla on Henriikka. 10 mm villipitsiakaattia ja kuparia. Ihana kuparinen hakaslukko viimeistelee jutun. Korvikset samaa kamaa, mutta koukut on hopeaa, jonka ympärille on vähän kieputettu kuparia. Tää on oikeesti näyttävä setti! :)

Joulu-uni

1089735.jpg

1089698.jpg

Lähestyvä joulu siirtää takaraivoon väkisinkin jouluajatuksia... :) Joulu-unessa on 8 mm karneolia ja kuparia. 10 mm kuparihelmi esittäköön vaikka sitten sellaista hiljaista tiukua... ei puhu mitään...!! ;D Settiin kuuluu toistaiseksi kaulakoru ja rannekoru.

Päiväuni

1089732.jpg

1089691.jpg

Päiväuni on vähän niinkuin Joulu-unen serkku tai jotain. Päiväunessa on 8 mm taivasjadee ja kuparia. 10 mm kuparihelmi, se Joulu-unen tiuku, on kuparilangalla vaiennettu. Tässäkin setissä on kaulakoru ja rannekoru. Ja vaikka nyt tässä vähän omakehua haistatankin, niin nää Unet on aivan ihastuttavia, molemmat!! Nää on siis oikeesti ihan onnistuneita tekeleitä!!! :)

Automiehen päiväuni ja Pikkumiehen päiväuni

1104414.jpg

Nämä krakakorut on tehty synttärilahjoiksi. Meni samaan perheeseen, toinen isälle ja toinen pojalle. Autot lähellä sydäntä kummallakin, eikä synttäreilläkään ollut kuin päivä väliä.  Isossa korussa on 8 mm taivasjadee ja kuparia. Pienessä korussa on turkoosin väriset 6 mm swarot ja kuparia. Kumpaankin oon autot väännelly ihan ite. Nääkin oli luonnossa aikas kivat! :)

Nyt täytyy taas rientää!

Palaillaan! :)

PS. Ai niin.... Sydänveri osallistui siihen Idän Helmen (pikku)joulukisaan....