Eikös nyt olla käännytty jo ikäänkuin syksypuolelle!!?? Ja kyllähän tää kesä on ollu kelejä täys! On ollu järisyttävän kuumaa ja sit lähes pakkasta! Vettäkin on tullu oikein ruimimalla! Tää on tätä Suomen suvea :D

GreenDream -rannekoru on saanut jatkoa kaulakorun ja sormuksen verran sekä IcyRed -sarja kasvoi korvakoruilla, jotka tosin tehtiin gold filled-lankaan.

GreenDream

697904.jpg

Kaulakoru on 51 cm pitkä ja siinä on 6 ja 8 mm vihreät aventuriinit ja kirkkaat 6 mm Swarovskin kristallibiconet.  Säädettävässä sormuksessa on ovaali 10x14 mm vihreä aventuriini. 

IcyRed

697906.jpg

Gold filled, 6 mm kirkkaat Swarobiconet ja 10x8 mm karneolifasettinugetit. Siis nämä kaunokaiset on herkullisen ylelliset luonnossa!!! Upea säihke! Tuo lankakin sen varmaan tekee...! :)

Dancing Rosie

697896.jpg

Tanssahteleva enkeli on tehty gold filled-lankaan ja helmana on ruusukvartsia kallan muodossa.

InSafe

677405.jpg

Tämähän on tietenkin Pienenpienen "suojaksi" tehty ja annettu. Ikäänkuin muutama lasinpala mitään missään muodossa voi suojata, on silti mukava ajatella että enkelin hahmossa ne lasinpalat toisivatkin turvaa ja suojaa pienelle!  :) Nämä lasinpalat oli tarkoitettu kiinnitettäväksi Pienenpienen hyökkäysvaunuun! :) Lankana on käytetty hopeaa.

Lähden tästä antamaan omalle pienelle sylihoitoa, sykkyyn kuullemma pitäisi päästä :D mutta.....

.... Palaillaan! :D