... ja hehkutan innoissani näitä sadepäiviä! Minkä sitä ittelleen voi kun tykkää... :S Siis arvata voitte, kuinka jumalattoman monta tuikkukippoa tälläkin hetkellä sädehtii ympäri taloa... Monta!! Takkaankin tunkisin kaiken aikaa tulta, se kun on niin tunnelmallista. Tulee vaan niin helkatin kuuma sisällä. Onko järkee: takka täysillä ja kaikki ikkunat auki...?? Ei o!

Tää riemastuttavan ihana vesikeli on toiminut erinomaisena innoittajana näissä koruissa:

LUMMELAMPI

1751116.jpg1751118.jpg

Lummelampi on saanut innoituksensa oikeastaan Suomen kesä -korukisasta (Luxonia). Niin tai kyllä mua innoitti valtavasti tämä (ja moni aikaisempi) kesäkeli. Veden sini ja vihreä.... ne sopii mun mielestä niin julmetun hyvin yhteen.

Lummelammessa on vihreitä fluoriittinugetteja, kristallibiconeita, sinistä kvartsisirua, hopeaa ja foliolasisydämet. Lukko on väännetty ja nuijittu ihan ite. :)

Tää koru on kaulalla todella kaunis, vaikka se näin valkoisella taustalla vaakatasossa näyttää vähän aneemiselta.....

KUOHU JA NURMENNEITO

1751129.jpg

Hra Kuohun suloisessa ja turvallisessa syleilyssä on Nurmenneidon hyvä olla.... Taas mennään vähän tälläiseen satumaailmaan, johtuen siitä että, Poikakin osallistuu ja omaa aika mahtavan mielikuvituksen...! :)

Jälleen sini-vihreä luomus, ja kuuluukin vähän niinkuin Lummelammen kanssa siihen samaan Vettä ja Vihreää -sarjaan.

Kuohussa on sinistä kvartsisirua, balin hopeakukkasia, kristallibiconeita ja hopeaa. Nurmenneidossa puolestaan on tummanvihreää aventuriinia, kristallibiconeita, hopeaa ja balin hopeakukkasia. Lukkona on Helmiliinan suloistakin suloisempi ruusulukko.

Tämä koru on  t o d e l l a   näyttävä ranteessa! :)

Ja sitten viimeinkin tunnelmasta toiseen(ko?)...... Aarteita! Tai ainakin yksi aarre :)

TEMPESTAS

1751132.jpg

Aijai! Tätä korua hiplailen aina kun sattuu lähettyville.... Tässä vaan on jotain joka mua niin viehättää! En tiedä onko se jotain Helmiliinan ihanoita mv-helmiä, vermeilkukat vaiko ihanat Luxonian viistehiotut safiirirondellit. Vaiko ne kaikki yhdessä?! Joka tapauksessa tää on hieno! ;)

Tempestas siksi että, tästä korusta tulee jotenkin jatkuvasti myrsky, ukkossellainen, mieleen. Helmet on kuin myrskypilvet ja safiirit ja vermeilit välähtelee salamoiden lailla! Aivan ihanaa! :)

No niin.... varmaankin voidaan sää- ja vuodenaikakatsaus jo lopettaa tähän. Oletan aiheuttaneeni myrskypilviä kenties joidenkin otsalle, mutta ihan iloisesti olen ne aiheuttanut! :)

Palaillaan! :)