Viikonlopun 80-vuotisjuhliin pukeuduin mustavalkoiseen kaulakoruun.... Oli mulla vaatteetkin päällä, mustavalkoiset nekin. Ja laukku. :)

K&H

1792812.jpg

Kirjainyhdistelmä tulee Kaunottaresta ja Hirviöstä... :) Kaunotar on tietenkin tuo vaalea, Helmiliinan iki-ihanoista mv-helmistä ja sileistä hopeahelmihatuista tehty kaulanauha. Hirviö on tuo musta, 8 mm laavakivestä ja sileistä hopeahelmihatuista tehty kaulanauha. Kummassakin kaulanauhassa joka helmen välissä on pieni 2 mm hopeapallo.

Lukko on hopeinen ruususlukko. Se ruusukin liittyy tähän K&H-tarinaan. Ainakin Disneyn piirretyssä Hirviöllä oli lasikuvun alla ruusu, josta irtoili terälehtiä. Itse sadusta en enää muista oliko siinäkin joku ruusu vai ei....

Noi vaaleat mv-helmet....Jestas sentään niiden hohdetta ulkona luonnonvalossa. Ihan täydellisen kauniit!!! Ja laavakivi on ehdottomasti paras hirviö-kivi. Se on niin kiilloton, rosoinen, reikäinen ja epäsymmetrinen. Silti, kaikessa rumuudessaan, se on yksi mun lempparikivistä!! :)

Edit: Niin ja se piti vielä sanomani tuosta laavakivestä ja Hirviöstä; Laavakivi on ehkä rumaa, mutta niin suloista, ja niinhän Hirviökin oli hurjasta ulkomuodostaan huolimatta kiltti ja ihana sisältä...!

Kuvia otin varmaan toistasataa, mutta en vaan kuitenkaan saanut mielestäni sitä oikeaa helmen hohdetta ja kirkkaan hopean kimallusta vangittua yhteenkään kuvaan... :(   Nyt on vaan sitten uskottava ihmisen sanaa, kun sanon, että korusta tuli julmetun upea ja näyttävä! :)

Kaunotar- ja Hirviö- korvikset

1792859.jpg

Näitä "söpöläisiä" on tehty oikeasti kumpaakin omat parit.... mutta tykkään käyttää näitä nyt näin epäparisti. Ne on hauskat! Oikeesti sitä voi sitten käyttää vähän niinkuin tilanteen mukaan..... ;) Nää korvikset mulla ei ollu juhlissa korvissa, kun eivät kerinneet valmiiksi..... mutta noita ihanoita helmiä kylläkin.... :)

Aijai... tykkään koruista!

Nytkin istun ihan ylipukeutuneena tässä koneella... Kauhtuneet jazzhousut, turkoosivalkoinen toppi-t-paitaviritys, oranssi unikkoessu ja K&H :t kaulassa ja korvissa! Eikä ahista yhtään....! Taidankin mennä laittamaan vaikka ruokaa, tässä koneella kun ei nyt essua tarvittu, kun en ennättäny blogikierrokselle....;D :D...

Palaillaan! :)