Iso kiitos ja lämmin halaus kaikille Varjojen Yötä ääneistäneille!!! <3 <3  Sijoitus suoraan sanottuna löi mut ällikällä, kun olihan koru aika "synkkä" muihin kisaajiin verrattuna.... Mutta kiva näin!!  Oon tosi iloinen!!!!! :D 

Sitten uusiin koruihin.....

Ophélie

1038210.jpg

4 mm rodoniitti, savutopaasi kristallibicone ja topaasin sävyiset kristallihelmet. Riipuksena on aivan ihana  korallisydän. Metalliosat gold filled.

Océane

1038208.jpg

Amatsoniittinugetit, afrikan turkoosi-siruhelmeä ja hopeaa. Salpalukon olen värkännyt ihan ite ja siihen kiinnitetyn riipuksen voi irroittaa. :)

Joséphine

1038206.jpg

0,5 mm tiilenpunaiseen, vahattuun puuvillanauhaan on solmittu 8 mm jadehelmiä, sävynä puolukkametsä. Hopealukko ite väännetty... :) Joséphine on ihanan reipas, raikaskin ja yksinkertaisuudestaan huolimatta kaulalla todella näyttävän upea! :) Noi on ihania helmiä!!!

Henriette

1038233.jpg1038257.jpg

Herkullisen kaunis, suorastaan kaunotar on Henriette. Korussa on käytetty n. 8 mm kalsedonihelmiä (brasilialainen kivettynyt puu), 6 mm savutopaasikristallibiconeita ja kuparirondelleja. Lukko kuparia. Tämä koru on siis syötävän upea luonnossa.... vaikka taasen näin ihteeni kehunkin. Eikös sitä sanota notta "kun ihtiänsä kehuu, tietää mistä puhuu" !  ;D ;D ;D  (tän oon jostain lukenu...)  Mikään kuva ei tunnu tekevän oikeutta tälle korulle, mutta jos näistä saisi edes hitusen käsitystä..... Huomaakohan sen, että tähän koruun oon erityisen tyytyväinen ?!?! ;)

Marie

1038202.jpg

Marie on tehty 6 mm hopealangasta ja Satuhelmestä kiitoslahjana saaduista 10 mm vaaleista helmistä, joista en kyllä tiedä mitä on. Kauniita on kuitenkin ja korusta tuli todella viehättävä. Vähän sellainen keikisteleväkin... ;D

Edit 5.11.07 klo 15.26: Siis tietenkin Marie on tehty 0,6 mm eikä mihinkään mammuttilankaan...!!!!

Élodie

1038204.jpg

Tämä rannekoru on mun mieleinen!! Muskoviittityynyjä, gun metal ja ruskeita siemenhelmiä. Lukko väännelty ja kuvioitu ihan ite ja päälle vielä patinoitu. Koruun on lisäksi kiinnitetty ikivanha hopeinen, jo patinoitunut 2,5 mm panssariketju. Muskoviittityynytkin on aivan ihanan reikäsiä ja lovisia, oikein sellasia roheita! Tästä tykkään! :D  Tää on koru, jota ei ehkä pikkumustan kanssa pidetä hienoilla kokkareilla, mutta jonkun muun hepenen kanssa kylläkin jossain muualla!!!!! Tai vaikka kaikkialla muualla!! :)

Korukutsut olisi tulossa ja pitäisi alkaa värkkään ihanoita koruja.... kun sormenpäät kestäisivät!!! :) Tosin ei sitä siinä tekemisen hurmassa edes huomaa koko sormenpäitä... ei ennenkuin jälkeen päin! :D :D

Mutta nyt tuntuis olevan inspistä kehissä, joten varmasti pian palaillaan!!! :D :D