Nyt ei ole ollut loppuviikon eikä viikonlopun aikana oikein inspistä koruilla :( niin ihmeellistä kuin se onkin!

Meidän kissaneiti Emma sairasti sillein selkeästi loppuviikosta. Kävimme lääkärissä perjantaiaamuna, mutta sen keikan jälkeen Emman tila heikkeni rajusti. Lääkkeen piti alkaa vaikuttamaan muutamassa päivässä.... No Emma-neiti sitten kuoli aamuyöllä lauantaina, luultavasti heti kohta kun olin käynyt viimeisen kerran kattomassa ja silittelemässä. Ei enää reagoinut että kosketin, nukkui vaan hiljaa hengittäen.

Suru on kova, vaikka onkin vain kissa kyseessä. Mutta meillä Emman kanssa oli 15 vuotta yhteistä elämää takana, se oli perheenjäsen. Poika näki että kissa on kipeä, mutta ei ole nyt kertaakaan kysynyt mitään kissasta, ehkä vaistoaa jotain tapahtuneen.....  No hautasimme Emman juuri äsken ja nyt mennään eteenpäin.  Ikävä varmasti vähän aikaa vaivaa   :(

Se on kummallista, että vaikka Emma oli hyvin huomaamaton olento sisällä (useimmiten), talo tuntuu niin tyhjältä?! Onneksi Poika täyttää talon omalla menollaan :)

Tein kuitenkin sellaisen lohtukorun itselleni:

489564.jpg

Emma on 0,8 mm hopealangasta pyöröpihdein ja sormin vapaalla kädellä väännelty ja lievästi vasaroitu. Koska Emma oli musta (3 valkoista karvaa rinnassa), patinoin korun enkä poistellut juurikaan liikoja patinoita.  Korkeutta Emmalla on hännänpäähän ripustuslenkki mukaan lukien mitattuna 7 cm.  Kissan ansento on hyvin Emmamainen :)

No tein sitten itselleni lisää lohtukoruja:

489542.jpg

489546.jpg

Korvikset ja sormus on patinoitu ja niissä on 6 mm punaiset akaatit. Näistä olen hinkannut liikoja patinoita pois. Sormus ei tosin luonnossa ole ihan noin kirkas! Tämäntyyliset korvikset olen nyt viimeksi nähnyt Outilla ja ne suoraan sanottuna innoitti mua, kun halusin yksinkertaista mutta näyttävää  :) 

 

Vääntelin sitten Pojan päiväunien aikana huvikseni kuparista

489544.jpg

Sormuksen ja

489551.jpg

rannekorun. Lankana molemmissa on 1,5 mm kuparilanka ja rannekorussa lisäksi 6 mm sinisiä särölasihelmiä. Rannekoru on aika raikkaan ja herkän näköinen.