Raija ja Sade nakkasivat haasteen... hauskan sellaisen! :) "Tehtävänanto"... Kiitos likat ! :)

Siis, mä kerron mitä mulla on päälläni kun saan tämän haasteen. Sen jälkeen valitsen 5 kaveria, jotka haastan tekemään saman. Heidän pitää myös kirjoittaa nämä säännöt omaan blogiinsa. Linkitän oman vastaukseni perään haastamani kaverit ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilootiin haasteesta ja tästä kirjoituksesta... :)

Vastaan: Mustat alusvaatteet, kulahtaneen siniset jazzhousut, kulahtaneen musta 2/3-hihainen pusero, tumman ruskeat vähän kärsineet sukat ja Ruskaranne!!

Haasteen heitän Tiinalle, Tiialle, Papelle, Helmiliinalle ja Patinalle :)

Ja sitten ne helyt....

Ruskaranne

898401.jpg898404.jpg

(Empä osannut taaskaan valita, jotta kumpi kuva... joten molemmat)

Tämä ihanuus on kokoelma erilaisia ruskan värisiä helmiä, välihelmiä ja kuparia. Tässä on käytetty karneolia, fluoriittia, kultakivihelmiä, akaattia, unikkojaspista, savutopaasin värisiä fasettihiottuja lasihelmiä ja vihreitä lasipisaroita. Ihanaiset lasipisarat on tilaajalahja Kaalasta. Sieltä on myös herkulliset savutopaasin väriset fasettihelmet. Salpalukon lenkkiin kiinnitetty ruskaenkeli ajaa (tai pitäisi ajaa...) painon virkaa, mutta jonkun verran se silti itsepäisesti pyrkii välillä ranteen yläpuolelle. Olis kyllä tarkotus pysyä siellä alapuolella.... no mutta on se ihan nätti vaikka tossa päälläkin! Ei oo väliä miten päin koru on !!:)  

Luonnossa Ruskaranne on herrrrkullinen, syksyisen värikäs .... se jääkin mulle! :D

Silky

898413.jpg

Silkyssä on käytetty 0,5 ja 0,8 mm gold filledlankaa, harmaita mv-helmiä, ja swaroja (biconet golden shadow ja rondellit light colorado topaz). Nää on aikas näyttävät helyt!! :)

Tykkään syksystä, sen tuoksusta, väreistä ja ilman kirpeydestä. Niin ja pimenevistä illoista. *huoh*  Ehkä just syksy aukas mun jumilukon näitten korujen kanssa, kun pää tuntuu nyt sitten pursuavan ideoita!!! :) Ideapurskauskohan mut ajoi aikamoiselle nettikauppakierrokselle..??!! Melkein hävettää, sen verran paljon ja monesta paikasta tuli tehtyä hankintoja... melkein hävettää ;D vaan oikeestaan nyt on aika törkeen hyvä mieli!!!!! :D

Nyt on materiaalia, kun jostain nappais vähän lisää aikaa, ni ideoita nyt piisaa!!! Kaikkia ei kuitenkaan varmaan ehkä voi toteuttaa.... ehkä...!? :)

Palaillaan! :)