... juhla-aika alkoi!!!

Tätä korusettiä tehdessä näin silmissäni ihastuttavan metsäaukion, jonne aurinko suloisesti siivilöityy puiden oksien läpi... kultaisesti. Aukiolla on riemukkaat karkelot. Paikalla on kaikkien metsän eläinten lisäksi metsän Pikkuväki. Siis keijut, tontut, menninkäiset, maahiset, peikot ja muut. Ja riemu on rajaton: Kesä on nyt!!! Kesä on metsän väelle juhlan aihe... ja syystä! :)

Diana, jumalatarkoru

1612862.jpg

Istuin helmikasojen (vihreiden) keskellä ymmälläni. Ja niimpähän vaan käteeni putkahti suloinen jumalatarkoru Diana.

Setissä on vihreitä lasisiruhelmiä, vihreitä särölasihelmiä, vihreitä fasettilasirondelleja, vaalean vihreitä makeanveden helmiä ja vaalean vihreitä lasihelmiä, vihreitä kirkkaita siemenhelmiä. Niin tuo tuollainen vihreä foliokierre ja vihreä lamppuhelmisydän.  Vihreetä siis piisaa!!!! :)Lukko on itse tehty hopeinen salpa. Korviksissa pelkät foliokierteet ja koukut hopeaa. Tämä on kyllä oikea herkku!!! Vaikka ihan ite sanonkin. Oikeasti lumouduin itse tästä kaulakorusta täysin, mutta se oli toiselle tehty ja toiselle annettava.... ei voinu mitään!  :)

Kupariruusu

1612878.jpg

Edelleen ilmeisesti koukussa metsän väen juhliin.... ??!  Sulavasti tämäkin rannekoru niihin bailuihin passaisi! :) 8mm vihreitä särölasihelmiä, kuparin sävyinen ruusulamppuhelmi ja kultasisusvälihelmet ja kuparilukko. Tämä on ihana! :)

Lalu

1612882.jpg

1612886.jpg

Suloinen Magsilta vaihtarina saatu lapsonen-keskushelmi/jakaja/korulinkki väreineen innosti suunnattomasti koruntekoon, varsinkin kun on nyt päästy vallan vauhtiin näissä keijukarkeloissa. Tämäkin käy aihemaailmaltaan ja värityksiltään täysin sinne keijujen juhlahumuun. Kahta eri kellertävän ruskehtavaa ja yhtä vihreetä 6 mm lasihelmeä väleissään kirkasharmaita siemenhelmiä. Hopeoitu salpalukko. "Riipus" on suloinen ja tän akan sydämeen käypä!! :)

En tiedä pyrkiikö nyt joku luonnonlapsi ulos tästä muijasta vai mikä on kun nuo metsän väen touhut niin kiinnostaa ja pyörii ajatuksissa.... Vai rupeeko tässä meneen ihan todellisuus ja taru sekaisin??!! Ei vais, mulle noi keijut, peikot, enkelit sun muut on aina ollukin olemassa :)

No, hieman vääntäen tunnelmaa toiseksi

Kuparipallo

1612851.jpg

1612837.jpg

Kuparipallo-setissä on violettisiä lasisiruhelmiä, violettisiä fasettilasirondelleja ja ametistiminiovaaleja. Niin ja kuparipallot. Lukot on itse tehtyjä kuparisalpoja, joille näytin vähän vasaraa. Tästä tuli oikeesti aikas juhlava setti. Väri on suorastaan herkullinen. Hieman haaveilin tätä ylleni edellisviikonlopun lakkiaisiin, mutta tekaisinkin sitten ihan toisenlaiset.... :)

Mutta eiköhän tässä ollut lätinää taas yhelle kertaa...!!??

Palaillaan! :)

Edit: Ja Idän Helmen kilpailu Juhlan aika on käynnissä..... ;)