... Fenix.

En tee kahta ihan samanlaista korua... mutta nämä on melkein samanlaiset. Ja nää oli pakko tehdä, korut ovat ikään kuin jokin riitti, saattaa asia eteenpäin. Pois vanhasta, kaiken tukahduttavasta tuhkasta. Antaa nousta uusille siiville... ja sehän on Fenix. Entiseen ei palaa Fenix, en voi palata minäkään.... jotain uutta, vanhasta viisastunutta, eteenpäin katsovaa raunioiden tuhkasta voi nousta ja nousee. Kun vain sallii sen itselleen!

Fenixit (mun ja sun)

1644166.jpg

Laavakivi on se tuhka. Ja sitä on 6, 8 ja 10 mm helminä. Helmien välissä on swarobiconeja; 3 mm jet, 3 mm crytal AB, 4 mm smoky quartz ja black diamond. Hopeiset ja hopeoidut korunosat. Kirkas kuutio linnun päällä kuvastaa pettymyksen kyynelten aikaansaamaa painavaa ja terävää möykkyä sydänalassa. Möykky liikahteli sydänalasta kurkkuun, joten se on korussakin heiluvana ja häiritsevänä.

Itse asiassa omasta korustani olen sen jo napannut pois... noinkohan se sieltä sydänalastakin häipyi woodoon tavoin??!! Korusta tuli ainakin itselle tosi mieleinen ja ranteessa on Fenix kilkutellut valmistumisestaan saakka :)  Eiköhän jo se helpota linnun lentoa ja uutta elämää. 

Pärjäile Fenix!

Palaillaan! :)