Niin... Kalenteri ainakin väittää. Vilkasu ikkunasta pistää kuitenkin vähän epäileen... Siis joskus oli talvella sitä sellaista valkoista höttöä maat ja puut täynnä. Niin ja ilmakin oli joskus niin kirpee, että askeleet narisi ja hetkessä nenä ja posket punersi. Kyllä nykytalvena askel vaan lotisee ja luistaa! Ja jos posket punertaa, niin syynä on kuumuus ja raivo kurassa rämpimisestä!

Mutta säästää kyllä lämmityskuluissa, eikä kyllä tarvi paljon lumia kolailla. Niin ja vesikampauksenkin saa yhdessä hujauksessa kun tuuppaa vaan päänsä ovesta pihalle! Että sen puoleen..... :)

Talvi?

1182288.jpg

1182311.jpg

Talvi? -setissä on 8 mm turmaliinikvartsia, kirkkaita ja musta timatti-sävyisiä kristallibiconeita, jälleen niitä ihanoita mattakirkas/hopea katedraalihelmiä ja hopeaa. Helmien välissä on kirkkaita hopeasisusvälihelmiä.

Vaikka tästä setistä löytyykin kaikki tämän talven elementit; jäätä, vettä, kuraa, sohjoa..... niin kysessä on kuitenkin todella ihanasti säihkyvät, hillityn kauniit korut! (ja ihan ite kehun!!)

Talvi? meni jo joululahjaksi anopille, joskus ammoin kertoi tykkäävänsä harmaan sävyistä. Ja niin tykkään määkin, joten tämä oli helppo ja ihana tehdä! :)

No tämän kertainen nirinä nykytalvesta päättyy tähän. (tällä kertaa :) :) ) Pitää vaan harjoitella uutta asennoitumista talveen.... ilmeisesti tulevaisuudessa elelemme sillai Lontoon tyyliin.... (tai jotain...) ;) ;)

Kaikesta huolimatta hauskaa talven? jatkoa!

Palaillaan!!! :)